oris web materials-10
73 99 19 99
oris web materials-11
Bestill Time
oris web materials-12
Resepsjonen@oris-trondheim.no
Facebook

ORIS Dental Trondheim Torg

Din tannlege i Trondheim sentrum
ORIS Dental er et av landets største fagmiljø innen tannhelse. Vi har et engasjert arbeidsmiljø, med ansatte som brenner for faget sitt og det å skape gode pasientopplevelser. 

Tjenester: 
Vår kompetanse omfatter blant annet generell tannbehandling (undersøkelser, forebyggende behandling, tannfylling, behandling av tannkjøttsykdommer og estetisk tannbehandling etc.) og implantatbehandling. Vi søker kontinuerlig etter å få utviklet vår faglige kompetanse, og bruker nye behandlingsmetoder og nytt utstyr der det er dokumentert å kunne bedre kvaliteten på behandlingen vi tilbyr. All aktivitet er kvalitetssikret og godkjent av Statens Helsetilsyn. Se Tjenester for nærmere beskrivelse av vår kompetanse. 

Mål og fokus: 
ORIS Dental skal være en oppdatert og moderne klinikk når det kommer til kompetanse, utstyr og lokaler. Vi legger stor vekt på trygghet og kontroll, slik at du som pasient til enhver tid føler deg trygg på at vi kan gi deg en god og sikker tannbehandling. Vi retter fokus mot kundens komfort, sikkerhet og hygiene – og vår målsetting er å være best i landet på fag!

Lokasjon: 
Vi holder til på kjøpesenteret Trondheim Torg. Hos oss får du tannlegetime når det passer deg best, og har muligheten til å kunne ta handelen samtidig! 

Åpningstider:
Vi har åpent mandag til fredag. Fire dager i uken har vi åpent 07.00 - 19.00, og på fredager fra 07.00 – 15.30.

Vi er som eneste klinikk i Norge ISO-sertifisert på 3 sertifikater! Last ned pdf her

 
oris dental trondheim sertifikat 2017-1