Oris%20web%20materials-10
73 99 19 99
Oris%20web%20materials-11
Bestill Time
Oris%20web%20materials-12
Resepsjonen@oris-trondheim.no
Oris%20web%20materials-13
Facebook
tannlege-trondheim_artthumb_catthumb_catthumb

Student i Trondheim

Studenter får undersøkelse med 2 røntgen og tannrens til kun 450 kroner
Studentsamskipnaden i Trondheim (SiT) er opptatt av at alle studentene skal ta vare på tennene sine. De gjennomfører jevnlig helse- og trivselsundersøkelser for å kartlegge hvilke behov studentene har, og de ser at tannhelse er et høyaktuelt tema.

De erfarer at så mange som 3 av 4 av byens studenter utsetter tannlegebesøk fordi de frykter prislappen. Dette ønsker Studentsamskipnaden i Trondheim å gjøre noe med, og har invitert oss til å være med på laget!

I fjor hadde Studentsamskipnaden i Trondheim et tilbud som var rettet kun mot førsteårsstudenter - i år går de ut med tilbud til ALLE byens nærmere 30 000 studenter.

Det gjennomføres to tiltak:
  • Prisoversikt på SiT sine nettsider, der tannlegene med lavest studentpriser havner øverst på listen - 10 på topp liste.

  • SiT vil etterspørre priser hver 1/2 år og endre listen i tråd med tilbakemeldinger fra tannlegene.

  • SiT spleiser med studentene om en tannhelsesjekk.

  • Les mer om prosjektet på sit.no
Tannklinikken Dine Tenner tar studentene sin tannhelse, og utfordringen fra Studentsamskipnaden i Trondheim på alvor. Derfor kan du hos oss få et rabattert tilbud.

Studenter får undersøkelse med 2 røntgen og tannrens til kun 450 kroner. Normal pris er fra 1050 kroner. Videre gis det 10% rabatt på alle våre tjenester til studentene.

Slik blir Tannklinikken Dine Tenner en av klinikkene i byen med egen studentrabatt. Vi vil alltid være faglig oppdatert og bruke nye metoder og nytt utstyr med dokumentert bedre behandling for pasienten. Slik sikrer vi deg god og forsvarlig tannbehandling – til en rimelig penge.

I tillegg til allmenn tannbehandling tilbyr vi også implantatbehandling, estetisk tannbehandling, fjerning av visdomstenner og rehabilitering av skadede tannsett. Vi vil alltid være til stede for deg når du trenger hjelp. 

Vi tar studentene på alvor. Ta kontakt – vi gleder oss til å ta i mot deg. 
Ring 73 99 19 99 eller send SMS "Student" til 2007 og vi kontakter deg.