Oris%20web%20materials-10
73 99 19 99
Oris%20web%20materials-11
Bestill Time
Oris%20web%20materials-12
Resepsjonen@oris-trondheim.no
Oris%20web%20materials-13
Facebook

Kundeuttalelser

KUNDEUTTALELSER

Christian
" Ypperlig service :) anbefales til alle. "
Carina
" Fikk anbefalt og gå hit og det kan jeg trygt anbefale videre. Flinke fagfolk, lyst og fint og trivelig og så sentralt som det går an å få det. Likte virkelig ikke å gå til tannlegen før jeg kom hit. Nå gruer jeg meg ikke til neste gang. "
Anna
" Tusen takk for god service og det som var..Har vært hos dere 2 ganger med skrekk.. (joda hendene har vært klamme og ikke minst knyttet + at hjertet har banket ekstra) Selv om kanskje prisen er litt stiv(men vet da ikke hva andre tar siden det er mange år siden sist jeg var hos tannlege så) så var oppfølgingen og alt rundt som gjorde det til en hyggelig opplevelse..Dere anbefales! "
Randi
" Takk for kjempeservice da fortanna mi som sto på krone, sprakk forrige dagen. Kom inn på halvtimen, dere tok kontakt med tannteknikerne som laget tanna i fjor, og fikk dem til å prioritere dette midt i fellesferien. Etter bare noen dager er nytanna nå på plass og jeg kan møte sommeren som kommer med et stort smil. Tusen takk! "
Magnhild
" Er superfornøyd etter besøket :) Har tannlegeskrekk men for en behagelig tannlege jeg fikk☺👍 Tusen takk! "
Ingeborg
" Jeg med min tannlegeskrekk ble ivaretatt på en utrolig super måte! Tusen takk for god hjelp, jeg anbefaler dere alle å prøve klinikken <3 "
Vidar
" 2 tenner som trengte fyllinger. Sovna nesten i tannlegestolen! Sier vel det meste hvor smertefritt og hvor flink tannlegen var:) "
Marita
" Så utrolig koselig å sjå igjen alle kjente på det som må være den fineste klinikken som finnes:-) "