oris web materials-10
73 99 19 99
oris web materials-11
Bestill Time
oris web materials-12
Resepsjonen@oris-trondheim.no
Facebook

Priser tannlege Trondheim

Gjelder fra og med 1. januar 2015

Priser tannlege Trondheim

Kostnader til tannbehandling kan for noen pasienter skape bekymringer. Nordmenn har en gjennomsnittlig kostnad til tannbehandling på ca. 3000 kroner/ år.

Over halvparten av nordmenn har under 2000 kroner i kostnader i året. De fleste pasienter har ikke behov for behandling utover undersøkelse og enkel tannrens, og vil da ha en årlig kostnad på omtrent 1000 kroner.

Når det oppstår behov for mer omfattende tannbehandling opplever mange at det er vanskelig å orientere seg om kostnader og hva man får for pengene.

Prislisten vår skal være enkel å forstå, og etter en undersøkelse hos oss vil du få informasjon om funn, diagnoser, behandlingsbehov og behandlingsalternativer. Du vil motta skriftlig kostnadsoverslag hvor kostnadene er spesifisert. Du kan slik planlegge dine besøk og behandling slik at det passer deg.

Sammenlign gjerne våre priser med andre tannklinikker, men vær oppmerksom på at strukturen i andres prislister ofte er mer fragmentert enn vår. Det innebærer at det tilkommer obligatoriske kostnader som ikke er tatt med i prisen. I vår prisliste er alle obligatoriske kostnader til materialer og prosedyrer inkludert.

Se tekst i kursiv for nærmere informasjon. Prisene forutsetter at nødvendig forundersøkelse med diagnostikk er utført og du har gitt samtykke til behandlingen. 

Inkludert i prisene er alle materialer, alt utstyr og alle obligatoriske prosedyrer samt forberedelser, rengjøring og hygienemateriell. 

Se prislisten her.